Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

електроенергія

blogs.reading.ac.uk

Четвер, 11 грудня 2014, 09:34

"Львівобленерго" повідомило де сьогодні вимикатиме світло у Львові та області

електроенергія

Сьогодні, 11 грудня, за розпорядженням диспетчера "Укренерго" введено в дію графіки аварійних відключень на Львівщині сумарною потужністю 96 мегават.

Про це повідомив відділ корпоративних зв’язків ПАТ „Львівобленерго”.

Графіками аварійних відключень охоплені вулиці міста Львова: В.Великого, Кульпарківська, Любінська, С.Бандери, Залізнична, Коновальця, Героїв УПА, Чупринки, Княгині Ольги, Наукова, Трускавецька, Стрийська, І.Франка, П.Мирного, Пасічна, Зелена, Б.Хмельницького, Топольна, Грінченка, Мазепи, Жовківська, Панча, Варшавська, пр. В.Чорновола, Замарстинівська, Щурата, Ю.Липи, Патона, Любінська, Городоцька, Окружна, Шевченка, Ярошенка, та прилеглі до них; мікрорайон Левандівка; а також м.Винники.

По Львівській області графіки аварійних відключень введено у Бродівському, Буському, Городоцькому, Жидачівському, Жовківському, Золочівському, Кам’янка-Бузькому, Миколаївському, Мостиському, Перемишлянському, Пустомитівському, Радехівському, Самбірському, Сокальському, Яворівському районах та у м.Червонограді.

Інформація з офіційного сайту ДП НЕК «Укренерго»

Графіки обмеження потужності та графіки аварійних відключень застосовано відповідно до «Інструкції про складання і застосування графіків обмеження та аварійного відключення споживачів, а також протиаварійних систем зниження електроспоживання» для забезпечення надійної роботи об’єднаної енергосистеми України в умовах дисбалансу між виробництвом та споживанням електроенергії (потужності), а також для запобігання порушення гранично-допустимих режимів роботи гідроелектростанцій і водосховищ України та дотримання узгодженого графіка перетоків електроенергії з енергооб’єднанням країн СНД та Балтії.

ДП «НЕК «Укренерго» інформує, що дисбаланс між виробництвом і споживанням електроенергії утворився внаслідок відключення по аварійних заявках 28 енергогенеруючих одиниць на теплових електростанціях генеруючих компаній, які не входять до складу ДП «НЕК «Укренерго», з яких 19 відключено через низькі запаси вугілля на складах теплоелектростанцій генеруючих компаній (запасів вугілля на цих електростанцій вистачить від 2 до 10 днів роботи), а також через недостатність гідроресурсів для ГЕС.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.