Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЗНО

telegraf.in.ua

П'ятниця, 12 грудня 2014, 13:35

Реєстрація на пробне ЗНО-2015 завершиться 15 грудня

ЗНО

15 грудня на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти (ЛРЦОЯО) завершується реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання 2015.    

Про це сьогодні на прес-конференції у Львові повідомила директор ЛРЦОЯО Лариса Середяк.  

Станом на 12 грудня у ЛРЦОЯО на реєстрацію подано близько 20 тис. заяв на участь у майже 29 тисяч тестувань (проплачено 21697 тестувань).

З Волинської області подано 4784 заяв, Львівської – 10720, Рівненської – 4037.

"Цього року кількість учасників пробного тестування збільшилась", – констатувала Лариса Середяк.

Абітурієнти зареєструвались на всі предмети ЗНО. Найбільше - на українську мову і літературу – 16 700, з яких понад 10 000 – обрали поглиблений рівень. Найменше – на іспанську мову – 6 осіб, російську мову – 5 осіб.

Цього року обмежено кількість осіб, котрі можуть вступати на позаконкурсній основі, себто пільговиків.

"Минулого року їх було до 25 %, а цього – до 20 %", – розповів відповідальний секретар приймальної комісії ЛНУ ім. І. Франка Богдан Стельмахович. 

З 5 січня почнеться реєстрація на основну сесію ЗНО, яка триватиме до 20 лютого. Зареєструватись можна як самостійно, так і в своєму навчальному закладі. 

Лариса Середяк наголосила, що обов'язково треба знати перелік конкурсних предметів, визначених для вступу на обрану спеціальність у ВНЗ, а також їх рівень складності (базовий чи поглиблений).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.