Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гральні заклади

bookapokerpro.com

Четвер, 18 грудня 2014, 11:42

Організаторам грального бізнесу світить півмільйонний штраф

гральні заклади

У Стрию правоохоронці припинили діяльність закладу, у якому під виглядом проведення «Державної лотереї» надавалися послуги у сфері забороненого законом грального бізнесу.

Про це повідомив начальник Стрийського міськвідділу міліції підполковник міліції Василь Кулик, передає ВЗГ ГУ МВС у Львівській області.

Він зазначив, що правоохоронці маючи на руках ухвалу суду на проведення обшуку, в приміщенні, що знаходиться в центрі міста, виявили та вилучили 12 лототерміналів, 2 системні блоки та грошові кошти у сумі близько 200 гривень. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст.203-2 (зайняття гральним бізнесом) КК України.

Головний міліціонер Стрийщини також звернувся до присутніх з проханням сприяти правоохоронцям у боротьбі з цим незаконним бізнесом.

Нагадаємо, що зайняття гральним бізнесом, відповідно до ч.1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України, карається штрафом від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (що становить від 170 до 680 тисяч гривень) з конфіскацією грального обладнання.

Покарання у вигляді штрафу від сорока тисяч до п'ятдесяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання передбачено ч.2 даної статті, якщо ті самі дії були вчинені особою, раніше судимою за зайняття гральним бізнесом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.