Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

паркування

zaxid.net

П'ятниця, 26 грудня 2014, 09:57

Велодоріжку на проспекті Свободи відгородять стовпцями

паркування

На проспекті Свободи у Львові встановлять стовпці, які унеможливлять паркування транспортних засобів на велосипедній доріжці.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Плануємо закупити та встановити стовпці вже наступного року як тут, так і ще в кількох місцях в центральній частині міста», - зяавив заступник голови Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля.

Як розповів заступник керівника відділу паркування ЛКП «Львівавтодор» Іван Рибак, після того, як на пр.Свободи встановили делініатор, водії призвичаїлися паркувати машини на протилежному тротуарі, де прокладена велосипедна доріжка.

«Щодня з центру міста ми забираємо на арешт-майданчик щонайменше 9 машин, які припарковані в невстановлених місцях. Ще 7-8 автомобілів передаємо працівникам ДАІ для складання протоколів. Робимо це в тих випадках, коли власних автомобіля приходить до того, як його машину евакуювали на арешт-майданчик», - зазначив Іван Рибак.

Нагадаємо, щодня, окрім вихідних, на вулицях Львова працює 3 евакуатори.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.