Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

маршрутка 47а

rbc.ua

П'ятниця, 26 грудня 2014, 11:42

МВС просить зголоситися свідків обстрілу маршрутки у Львові

маршрутка 47а

Правоохоронці шукають водіїв з відеореєстраторами, які стали свідками обстрілу автобуса 19 грудня у Львові.

В першу чергу прохання стосується водіїв, котрі у той час проїжджали поблизу місця скоєння злочину та чиї автомобілі обладнані відеореєстраторами.

Правоохоронці звертаються до можливих очевидців обстрілу маршрутного таксі, що стався 19 грудня у Львові на вулиці Джорджа Вашінгтона, з проханням зголоситись і допомогти встановити особу зловмисника.

"Усіх, хто володіє інформацією, що допоможе слідству встановити особу зловмисника, просимо звертатись на 102. Анонімність гарантуємо", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 19 грудня близько 20 години, на лінію 102 зателефонували очевидці, котрі повідомили, що на вулиці Джорджа Вашингтона невідомий чоловік обстріляв маршрутний автобус. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Було встановлено, що ніхто з пасажирів не постраждав, а у автобуса пошкоджено два вікна. З місця події експерти-криміналісти вилучили гільзи. Встановлено, що постріли були здійснені з пристрою для відстрілу гумових куль.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Зловмисникові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.