Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

зимовий парк

portal.lviv.ua

П'ятниця, 26 грудня 2014, 12:11

В неділю почне працювати перший Зимовий парк Львова

зимовий парк

В неділю, 28 грудня, відбудеться відкриття першого львівського Зимового парку, який розташований у Парку культури.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На гостей чекає відкриття гірок для катання на санчатах, сноутюбах, сноубордах, а також запрацює ярмарок. 

З 28 грудня у Парку культури можна буде кататися на санчатах, сноутюбах, сноубордах та лижах. Працюватиме прокат деякого спорядження. Також усі охочі навчитися кататися на лижах матимуть змогу записатися на урок до інструктора. У вихідні відвідувачі кататимуться у собачій упряжці.

Відкриття відбудеться 28 грудня о 14:00 у Парку культури біля центрального входу.

У день відкриття на гостей чекають показові виступи, різноманітні конкурси та забави, в яких розігруватимуться призи від партнерів, а також відкриття ялинки.

«Дуже раді, що нарешті погода змінюється на більш зимову і ми відкриємо першу локацію активного зимового відпочинку у Львові. Зимовий парк – це близьке і доступне місце корисного проведення часу взимку», - розповіла Христина Пархуць, головний адміністратор парку.

Окрім катання відвідувачі зможуть скуштувати смачні страви та напої на ярмарку Зимового парку. Кожних вихідних гості парку матимуть змогу взяти участь у цікавих майстер-класах і конкурсах та виграти цінні призи від партнерів.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.