Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

аеропорт львів

myreport.com.ua

Четвер, 1 січня 2015, 10:26

Мінінфраструктури оголосило конкурс на посаду керівника аеропорту "Львів"

аеропорт львів

Міністерство інфраструктури України спільно з експертами компанії Talent Advisors, ЕBS та Deloitte розпочало пошук кандидатів на посаду генерального директора міжнародного аеропорту "Львів".

Про це повідомила прес-служба міністрества. 

Відбір розпочався 31 грудня. Документи на участь в конкурсі можна подавати до 12  січня. 

Відбір кандидатів відбуватиметься у кілька етапів.

Спочатку буде сформовано так званий кандидатський пул. Для цього всі охочі взяти участь у відборі мають надіслати визначений пакет документів на електронну адресу: min_infr@talent-advisors.com.

Оцінювання здійснюватиме експертна група відповідно до того, як надходитимуть пропозиції про участь від кандидатів.

Остаточний список фіналістів буде сформовано і представлено на сайті Мінінфраструктури після оцінки всіх кандидатів.

Рішення щодо призначення керівника прийматиме міністр інфраструктури після спілкування з кожним із кандидатів-фіналістів.

Ключові цілі, які ставлять перед кандидатами на посаду директора аеропорту, зокрема: розробити стратегію розвитку аеропорту, яка перетворить наявну інфраструктуру на популярний міжнародний транспортний хаб, дасть змогу залучити нових клієнтів, збільшити пасажиро- та вантажообіг, поліпшити фінансові результати та зміцнити позиції на ринку міжнародних перевезень; вибудувати аеропорт, який відповідатиме найкращим світовим стандартам якості обслуговування, та добитися підвищення прозорості, операційної ефективності та довгострокової лояльності клієнтів.

Необхідно також розробити та реалізувати нову комерційну стратегію, орієнтовану, з одного боку, на комплексне обслуговування авіакомпаній з перевезення пасажирів та вантажів різного призначення, з іншого, на збільшення доходів від неавіаційної діяльності.

Основні завдання на період 2015-2016 рр.

У 2015-2016 рр. керивник аеропорту має, зокрема: забезпечити розвиток потужностей (модернізація, інвестпроекти) аеропорту та сервісів аеропору, що дають змогу повністю задовольнити клієнтський запит із боку провідних світових, регіональних і локальних компаній, здійснити оптимізацію організаційної структури та бізнес-процесів; впровадити комплекс заходів, спрямований на зростання рівня енергоефективності бізнесу завдяки впровадженню енергозбережних технологій і перехід на альтернативні види палива; забезпечити зростання фінансових результатів та ефективності комерційних операцій, а також стратегічну стійкість компанії під час кризових процесів.

Кандидат повинен мати глибоке знання авіаіндустрії та мати більш ніж п'ятирічний досвід управління у великому комплексі аеропорту або в міжнародній компанії-операторі аеропортів, бізнесі з розвиненим портфелем основних і додаткових сервісів. Альтернативою може бути менеджер із більш ніж п'ятирічним досвідом управління великими виробничими компаніями або компаніями з потужним сервісним акцентом на клієнтські категорії B2B та В2С, де він міг займати вищу керівну позицію.

Нагадаємо, нардеп Ігор Васюник підтримав вимоги частини трудового колективу аеропорту "Львів" щодо усунення з посади дійсного управлінського менеджменту

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.