Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

олег синютка

Понеділок, 5 січня 2015, 12:47

Синютка назначить заступників до кінця січня

олег синютка

Основні кадрові питання у Львівській обласній державній адміністрації будуть вирішені до кінця січня, в тому числі і щодо заступників голови.

Про це повідомив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка під час апаратної наради 5 січня з керівниками структурних підрозділів.

"Окрім того, шляхом реорганізації ми спробуємо створити модель оптимальної структури ОДА щоб підрозділи не дублювати завдань одне одного", – наголосив Олег Синютка. Він зауважив, що обов’язково буде враховано вимоги законодавства про скорочення штату апарату на 20% та 10 % обмеження у витратах на оплату праці.

При цьому очільник області акцентував увагу на системній підготовці кадрів у державній службі.

“Станом на сьогодні ми маємо брак кадрового потенціалу у держслужбі, тому необхідно активно залучати на стажування в обласну та у районні державні адміністрації молодих людей, які би у перспективі були гідною зміною для нинішніх працівників”, – зазначив О. Синютка.

Нагадаємо, Олег Синютка очолив Львівську ОДА 26 грудня 2014 року

Президент України представив новопризначеного голову Львівської ОДА Олега Синютку 30 грудня. 

Згідно з декларацією, Олег Синютка – найбідніший голова Львівської ОДА за останні 10 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.