Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

виставка радкевича

Понеділок, 12 січня 2015, 13:00

Лики святих маркерами: у Львові триває виставка Сергія Радкевича

виставка радкевича

З 3 січня у галереї «Дзиґа» триває виставка Сергія Радкевича.

Проект незвичний тим, що всі роботи виконані в цікавій техніці – виключно різнокольоровими маркерами.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Проект має назву «Календар/Повний цикл праці». Над зображеннями, представленими на експозиції, автор працював щоденно протягом усього 2014-го року. 

«Календар/Повний цикл праці» – проект, що охоплює прожиті мною 364 дні 2014 року. Проект, що зростав кожного дня і трансформувався у триста шістдесят чотири графічні листи формату А5. На листах зображено святих. Представлені роботи – інструмент праці над собою. Незважаючи на час, локацію, особистий стан чи бажання, один пройдений день ставав графікою лику святого. Тому цей проект є повним циклом праці над собою, над своєю лінню» - каже художник.

Довідка:

Сергій Радкевич. Працює в жанрах: монументальний розпис [мюрал], стріт-арт живопис, графіка, інсталяція. Народився у 1987 році в Луцьку. Закінчив Львівську національну академію мистецтв. Брав участь у створенні мозаїчного панно у церкві Різдва Богородиці (Львів).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.