Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

робоча зустріч

Стрийська РДА

Вівторок, 13 січня 2015, 12:10

«Леоні» розширить штат завдяки черговому замовленню від «Porsche»

робоча зустріч

«Леоні» отримало замовлення від фірми «Porsche», що дасть можливість збільшити оборот підприємства на 15% і, відповідно, збільшити нові робочі місця на 1 000 працівників.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Стрийської РДА.

12 січня т.в.о. голови Стрийської райдержадміністрації Любомир Стадник та його перший заступник Микола Дмитришин здійснили робочу поїздку на ТзОВ «ЛЕОНІ Ваерінг Системс УА ГмбХ», де зустрілися із генеральним директором підприємства Штефаном Шмідтом та його помічниками – керівником відділу логістики Олегом Пастущиним та керівником штабу безпеки підприємства Олегом Лесишиним.

Під час зустрічі Штефан Шмідт зазначив, що на сьогодні підприємство працює стабільно, незважаючи на складну економічну ситуацію в країні, цьогорічний бюджет співмірний із бюджетом минулого року. На заводі працює понад 6 тисяч працівників, і це не лише мешканці Стрийщини, а й Дрогобиччини, Жидачівщини, Миколаївщини, Сколівщини, міст Борислава, Львова та Моршина.

Нещодавно «Леоні» отримало замовлення від фірми «Porsche», що дасть можливість збільшити оборот підприємства на 15 % і, відповідно, збільшити нові робочі місця на 1 тисячу чоловік. У свою чергу, Любомир Стадник наголосив, що створення нових робочих місць є пріоритетним питанням на сьогодні, та запевнив, що виконавча влада району всебічно сприятиме розвиткові бізнесу й залученню іноземних інвестицій в економіку регіону.

Крім того, гендиректор підприємства поділився планами концерну «Леоні» про намір збудувати ще один завод в Україні, проте все залежить від подальшої ситуації в країні. Також під час зустрічі порушили питання мобілізації людських та транспортних ресурсів заводу у зв’язку з проведенням АТО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.