Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

приймальня парасюка

Понеділок, 19 січня 2015, 14:22

Помічник нардепа орендував приміщення у Львові для приймальні Парасюка (УТОЧНЕНО)

приймальня парасюка

Приміщення приймальні Володимира Парасюка, яка розташована у Львові, поза виборчим округом нардепа, орендує його помічник Роман Лобай.

Приймальня Володимира Парасюка знаходиться вул. Шота Руставелі, 7 у Львові.

У тому ж приміщенні, де колись був офіс "Галицьких інвестицій"  скандально відомої інвестиційної компанії, з якої був пов'язаний мер Львова Андрій Садовий. 

У соцмережі Facebook Роман Лобай заявив, що особисто він винаймає це приміщення, але віддав його у користування Парасюку.

 

Крім того, Лобай стверджує, що є помічником Володимира Парасюка на громадських засадах.

Роман Лобай – проректор з адміністративно-господарської роботи Львівського державного  університету фізичної культури. "Наші гроші. Львів" повідомляли, що Роман Лобай є співзасновником ТОВ «Еталон» разом з Іриною Прендкевич та Олександром Горбуновим. Останній також є співзановником ЗАТ "Зубр" - фірми, яка відома тендерними махінаціями.

Він є одним зі співзасновників ТОВ "Еталон", яке зареєстроване в місті Тисмениця, Івано-Франківської області. Ця фірма будувала у Сокалі басейн для школи-інтернату за 3,5 млн грн.

Нагадаємо, Володимир Парасюк переміг у 122 виборчому окрузі (Яворівщина та Жовківщина).

Володимир Парасюк раніше виступав у команді "Еталон" в КВН. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.