Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Парасюк

Середа, 29 жовтня 2014, 19:06

Володимир Парасюк тепер не сотник, а народний депутат (100% протоколів)

Володимир Парасюк

Так званий "сотник Євромайдану" та командир 4-ї роти батальйону Володимир Парасюк впевнено переміг у 122 виборчому окрузі (Яворівщина та Жовківщина) – опрацьовано 100% протоколів.

Про це йдеться в повідомленні на сайті ЦВК.

Самовисуванець Парасюк отримав 55.79%, а висуванець Блоку Петра Порошенка Тарас Возняк  – 10.19% голосів. 

Висуванець "Батьківщини" Олександр Павлюк назбирав 10.92% голосів, митник Іван Бокало – 8.30%, висуванець Народного Фронту Володимир Пекар – 5.48%, мер Рави-Руської Ірина Верещук – 4.46%.

Довідка. Володимир Парасюк став відомив після того, як зі сцени Майдану у Києві заявив, що якщо Янукович не залишить пост президента, то майданівці штурмуватимуть його маєток. Згідно з даними, розміщеними на сайті ЦВК, Парасюк не має вищої освіти, працює в батальйоні патрульної служби міліції особливого призначення "Дніпро-1" Головного управління МВС в Дніпропетровській області, є безпартійним.

Нагадаємо, у інших мажоритарних округах Львівщини перемогли брати-олігархи Дубневичі, депутати Львівської облради Оксана ЮринецьТарас Батенко та Андрій Кітвійськовий Михайло Бондарпосадовець Львівської міськради Ірина Подолякекс-міністр охорони  здоров'я Олег Мусійгендиректор ЗІКу Дмитро Добродомов, а також активіст Євромайдану та учасник АТО Богдан Матківський.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.