Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ферма

kosht.info

Вівторок, 13 січня 2015, 16:25

Держава відшкодовуватиме половину вартості будівництва та реконструкції дрібних та середніх тваринницьких ферм

ферма

Верховна Рада України ухвалила Закон "Про внесення зміни до статті 17-2 Закону України "Про державну підтримку сільського господарства України" (щодо потужностей тваринницьких ферм та комплексів).

Про це повідомляє прес-служба Верховної Ради України.

"Законом встановлюється, що сільськогосподарським товаровиробникам відшкодовується в обсязі до 50 відсотків вартість будівництва та реконструкції тваринницьких ферм і комплексів для утримання великої рогатої худоби, свиней, птиці (в тому числі водоплавної та індиків), доїльних залів та створених на кооперативних засадах м’ясопереробних підприємств (чинна норма: "вартість  будівництва та реконструкції тваринницьких ферм і комплексів з кількістю великої рогатої худоби не менше 500 голів, свиноматок - не менше 1200 голів та птиці - не менше 1 мільйона голів"), а також в обсязі до 30 відсотків відшкодовується вартість закупівлі техніки та обладнання для сільськогосподарського виробництва, будівництва та реконструкції підсобних підприємств з переробки та зберігання сільськогосподарської продукції", – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.