Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

льодові фігури

kartolog.ru

Середа, 14 січня 2015, 10:00

У Львові пройде Конкурс льодових скульптур

льодові фігури

18-19 січня на проспекті Свободи біля головної ялинки Львова у рамках Різдвяного Ярмарку відбудеться Конкурс льодових скульптур.

Про це Варіантам повідомила прес-служа Львівської міської ради.

«Різдвяний Ярмарок ми вирішили завершити Конкурсом льодових скульптур. Його учасниками будуть львівські митці, які різьбитимуть скульптури з льодових брил просто неба на ярмарковій площі біля ялинки. Ми не обмежували майстрів жодною темою, тому вони матимуть широкий простір для фантазії і дещо імпровізуватимуть. Усі, хто 18-19 січня прийде на Різдвяний Ярмарок, зможуть безпосередньо спостерігати за захоплюючим творчим процесом і проголосувати за ту скульптуру, яка сподобається найбільше», – говорить Ольга Гренюх, арт-директор Шостого Різдвяного Ярмарку у Львові.

Відвідувачі Ярмарку матимуть нагоду стати свідками процесу створення льодових скульптур, а також проголосувати за найкращу роботу, автор якої отримає приз глядацьких симпатій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.