Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

натурбан

justmedia.ru

Понеділок, 19 січня 2015, 11:01

Львівські юніори виступили на 20-ому чемпіонаті Світу з натурбану

натурбан

15-18 січня в Австрії відбувся 20-ий чемпіонат Світу з санного спорту на натуральних трасах.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У складі національної збірної команди України змагалися львівські юніори – вихованці спеціалізованої санної школи «Беркут».

У змаганнях серед жінок львів’янка Анастасія Слюсар, яка єдина представляла команду України, посіла 15 місце (4:17.15 - за результатами трьох заїздів). А перемогу у змаганнях серед жінок святкувала Евелін Ландгалер з Італії (3:43.35).

У змаганнях чоловічих екіпажів Україну представляли львів’яни Андрій Демчук Назар (36 місце; 4:21.23), Назар Кравченко (41 місце; 4:45.49) та Ігор Лисецький, який не завершив змагання через травму.

Кращим у чоловічому світовому натурбані виявився італієць Патрік Пігнетер (3:35.88), який перемігу всіх трьох заїздах.

Водночас саме ці старти слугували для молодих львівських спортсменів важливим чинником підготовки до їхнього головного старту сезону – 33-го чемпіонату Європи серед юніорів з санного спорту на натуральних трасах (33 rd FIL Junior European Championships on Luge on Natural Track, Race-in-Race), який відбудеться цьогоріч 5-8 лютого в Австрії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.