Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

поїзд

businessua.com

Вівторок, 20 січня 2015, 10:50

На Львівській залізниці скасовано 3 потяги

поїзд

Укрзалізниця скасовує збиткові потяги та змінює періодичність курсування деяких малонаселених поїздів. Відтак на території Львівської залізниці скасовано 3 потяги, ще три — курсуватимуть зі змінами.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської залізниці.

У зв’язку із оптимізацією витрат на перевезення пасажирів, Укрзалізниця скасовує збиткові потяги та змінює періодичність курсування деяких малонаселених поїздів.

Із другої половини січня не курсуватиме потяг No 259/260 Миколаїв – Львів. З Миколаєва потяг припинить курсування з 19 січня, зі Львова - з 20 січня З 21 січня не курсуватиме потяг No 231/232 Дніпропетровськ – Івано- Франківськ (з Дніпропетровська - з 21 січня, з Івано-Франківська - з 22 січня).

Починаючи з 1 лютого до Тернополя не курсуватиме потяг No 749/750 Київ – Тернопіль (з Києва - з 1 лютого, з Тернополя - з 2 лютого).

Також у зв’язку із оптимізацією витрат відкориговано періодичність курсування таких поїздів:

- No 108/107 Одеса – Ужгород курсуватиме через день. Із Одеси з 2 лютого по парних, з Ужгорода з 3 лютого по непарних числах (замість щоденно).

- No 135/136 Одеса – Чернівці курсуватиме через день (курсував щоденно). З Одеси поїзд відправлятиметься з 1 лютого по непарних, з Чернівців – з 2 лютого по парних.

- No 397/398 Черкаси – Львів відправлятиметься з Черкас з 1 лютого кожного четвертого дня, зі Львова – з 2 лютого кожного четвертого дня.

Детальну довідку з питань проїзду та наявності квитків пасажири можуть отримати за телефонами 226-20-68 та 226-15-95 та за іншими телефонами довідкових бюро на вокзалах та станціях магістралі. Також оптимально спланувати поїзду залізницею пасажирам допоможуть касири у квиткових касах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.