Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

тарифи

jurinform.com.ua

Середа, 21 січня 2015, 10:28

Споживачам ДГТО «Львівська залізниця» погодили нові тарифи на воду

тарифи

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, встановила єдині тарифи для всіх груп споживачів ДТГО «Львівська залізниця».

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У зв’язку зі зростанням цін та тарифів на паливно-енергетичні ресурси, матеріали, ставок на податки та збори виникла необхідність впровадження нових тарифів на послуги централізованого та водопостачання та водовідведення, які надаються споживачам відокремленими підрозділами ДТГО «Львівська залізниця».

Відтак, відповідно до Постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, встановлено єдині тарифи для всіх груп споживачів ДТГО «Львівська залізниця»:

? на централізоване водопостачання – 6,94 грн за 1 куб.м. (без ПДВ), 8,33 грн (з ПДВ);

? на централізоване водовідведення – 5,88 грн за куб.м. (без ПДВ), 7,06 грн (з ПДВ).

Постанова набирає чинності з 1 лютого 2015 року.

Відокремлені підрозділи залізниці здійснюють господарську діяльність з централізованого водопостачання та водовідведення в населених пунктах, розташованих на території семи областей України: Львівської, Тернопільської, Рівненської, Волинської, Івано-Франківської, Чернівецької та Закарпатської.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.