Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

промисловість

tourlib.net

Середа, 21 січня 2015, 10:37

Підприємства Львова у січні–листопаді 2014 року реалізували промислової продукції на 12,8 млрд грн

промисловість

Промислові підприємства міста Львова у січні–листопаді минулого року реалізували промислової продукції на 12,8 млрд грн, або 40,9% від загальнообласного обсягу реалізації.

Про це повідомляє прес-служба ГУ статистики у Львівській області.

На продукцію переробної промисловості припало близько трьох четвертих (71,4%) від загальнопромислового обсягу реалізації міста. Підприємствам з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря належало 25,6% реалізованої продукції, добувної промисловості і розроблення кар’єрів – 1,9%, підприємствам із забору, очищення та постачання води – 1,1%.

Серед видів діяльності переробної промисловості найбільшою була частка підприємств з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів – 35,1% від загального обсягу реалізації. Частка підприємств машинобудування, крім ремонту і монтажу машин і устатковання, становила 9,4%, з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції – 6,0%, з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності – 6,0%, металургійного виробництва, виробництва готових металевих виробів, крім машин і устатковання – 4,4%, текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів – 2,8%, з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції – 1,2%.
У січні–листопаді 2014р. у загальному обсязі реалізованої промислової продукції м.Львова питома вага споживчих товарів короткострокового використання становила 43,8% (у промисловості області – 38,2%), енергії – 28,6% (24,1%), товарів проміжного споживання – 18,7% (26,1%), інвестиційних товарів – 7,8% (8,4%), споживчих товарів тривалого використання – 1,1% (3,2%).

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.