Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

збір керівництва

прес-служба ЛОДА

Середа, 21 січня 2015, 12:44

На Львівщині проведуть інвентаризацію захисних споруд цивільного захисту

збір керівництва

Голова Львівської ОДА доручив керівникам райдержадміністрацій та головам міських рад міст обласного значення до 1 лютого цього року розробити графіки проведення технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Голова Львівської ОДА Олег Синютка під час проведення збору керівного складу цивільного захисту Львівської області за підсумками роботи у 2014 році доручив керівникам райдержадміністрацій та головам міських рад міст обласного значення до 1 лютого цього року розробити графіки проведення технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту, а також відновлення або ремонту пожежних гідрантів.

“Недопустимо, щоб в час неоголошеної війни, яка ведеться на сході нашої держави, захисні споруди були у незадовільному стані. Ми повинні поступово, крок за кроком, протягом цього року привести їх у готовність до використання за призначенням. Мешканці області повинні знати, що, не дай Боже, надзвичайної ситуації, вони матимуть надійне укриття”, - наголосив О. Синютка.

Окрім того, керівник області наголосив на підвищенні екологічної культури населення, враховуючи проблемне питання з сезонним випалюванням торішньої трави, яка призводить до пожеж. Також голова ОДА звернув увагу на забезпечення всіх адмінтериторій резервом матеріально-технічних ресурсів для запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Олег Синютка подякував керівному складу цивільного захисту за злагоджену та якісну роботу. “Однак, є деякі питання, які ми ще повинні спільно відпрацювати”, - резюмував голова Львівської ОДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.