Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

стрільба з лука

noc-ukr.org

Четвер, 22 січня 2015, 12:54

У Львові пройде турнір зі стрільби з лука присвячений Дню Соборності України

стрільба з лука

Завтра, 23 січня в стрілецько-спортивному комплексі медичного університету ім. Д. Галицького на вул. Пекарська,3 відбудеться обласний турнір зі стрільби з лука серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

23 січня 2015 року в стрілецько-спортивному комплексі Львівського національного медичного університету ім. Д. Галицького (вул. Пекарська,3) відбудеться обласний турнір зі стрільби з лука серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, присвячений Дню Соборності України.

Головний суддя змагань – суддя першої категорії Олег Ільяшенко (м.Львів).

Метою даного заходу є залучення людей з інвалідністю до занять у секції зі стрільби з лука, а також до занять фізичною культурою і спортом, як ефективного засобу реабілітації.

У турнірі візьмуть участь близько 20 неповносправних спортсменів, які змагатимуться на дистанції 18 м. у вправі М-3. Переможці та призери змагань визначатимуться у 3-х категоріях: чоловіки, жінки (класичний лук) та чоловіки (блочний лук).

Початок змагань о 10.00 годині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.