Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівтеплоенерго

portal.lviv.ua

Середа, 28 січня 2015, 10:26

ЛМКП «Львівтеплоенерго» планує замінити 17 км трубопроводів теплових мереж

львівтеплоенерго

Цього року комунальне підприємство «Львівтеплоенерго» запланувало замінити 17 км трубопроводів теплових мереж різного діаметру.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, у Галицькому РТМ заплановано замінити ділянки теплових мереж на вул. Стефаника, Дністерська, Білоцерківська, Січових Стрільців та ін. У Франківському РТМ роботи проводитимуться на вул. Наукова, В. Великого, Городоцька, Княгині Ольги.

У Сихівському РТМ проводитиметься заміна теплових мереж від ЦТП No1;13;16;18. У Шевченківському РТМ заміна трубопроводів буде проводитися на вул. Б.Хмельницького, Золота, Мазепи, Миколайчука та ін. У Личаківському РТМ заміна трубопроводів великого діаметру відбуватиметься від ТК-8 до вул.Пасічна,79, також на вул. Хлібна-Пасічна та на вул. Шафарика.

Ремонтні бригади Району магістральних теплових мереж проводитимуть заміну великих за діаметром трубопроводів на вул. Стрийська, Енергетична, В. Великого.

Згідно з проектом з ЄБРР, цього року буде встановлено 103 ІТП у Сихівському районі та проводитимуть роботи на теплових мережах на вул. Драгана, Луганська, Наукова, біля «Шувару» на Сихові.

Минулого року було замінено 28 км трубопроводів теплових мереж.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.