Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

бензин

newsoboz.org

Середа, 28 січня 2015, 11:08

На Львівщині продаж бензину та дизпалива у грудні впав на 16,5%

бензин

У грудні 2014 року АЗС Львівщини продали світлих нафтопродуктів та газу для автомобілів на загальну суму 542,5 млн. грн.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У грудні 2014 року суб’єктами господарювання через мережу АЗС Львівщини було продано у роздріб світлих нафтопродуктів та газу для автомобілів на загальну суму 542,5 млн. грн., з якої 268 млн. грн. (50 %) становив роздрібний товарообіг від продажу дизельного пального, 245 млн. грн. (45 %) – бензину моторного.

У департаменті економічного розвитку, торгівлі та промисловості ОДА зазначають, що у грудні 2014 року в порівнянні до грудня минулого року продаж бензину моторного в області знизився на 17 %, дизельного пального – на 16 %, газу природного (метану) – на 12%.

“Водночас, у порівнянні з груднем минулого року в області значно зросла реалізація пропану і бутану скрапленого – на 64 % та становила 1,6 тис. тонн”, – йдеться у повідомленні департаменту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.