Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ферма володар

facebook

Четвер, 29 січня 2015, 10:13

Міліція зливає справу замордованих тварин на Дрогобиччині – активіст

ферма володар

Правоохоронні органи не роблять нічого для того, щоб просувати справу далі та намагаються зробити все для того, щоб власник фермерського господарства "Володар" не був покараний.

Про це на своїй сторінці у Facebook заявив громадський активіст Орест Залипський.

"Міліція зливає справу по замордованих тваринах на фермерському господарстві «Володар» у с. Лішнє Дрогобицького району Львівської області. Правоохоронні органи не роблять нічого для того, щоб рухати справу далі, навіть навпаки – намагаються зробити все для того, щоб власник не був покараний і щоб тварин, які вижили, повернути цьому нелюду.

Слідча Федурко повідомила, що немає ухвали про те, щоб визнати тварин конфіскованими. А міліція взагалі говорить, що тварин отруїли. Тобто мєнти роблять усе, щоб справа зійшла на нуль: вбивцю залишити непокараним, а тварин, які вижили, повернути назад.

Тут неважко змоделювати ситуацію. Власник повертається на ферму (а, можливо, навіть не повертається, бо є інформація, що він вже перебуває у Дрогобичі), починає доказувати те, що тварин отруїли його конкуренти, і через суд добивається повернути врятованих тварин собі. І активісти разом з директором Львівського міського еколого-натуралістичного центру будуть змушені повернути тварин власнику", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Екологічний оіпр проводить збір коштів для порятунку тварин, яких покинули на фермі "Володар".

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.