Міліція зливає справу замордованих тварин на Дрогобиччині – активіст

Четвер, 29 січня 2015, 10:13

Правоохоронні органи не роблять нічого для того, щоб просувати справу далі та намагаються зробити все для того, щоб власник фермерського господарства "Володар" не був покараний.

Про це на своїй сторінці у Facebook заявив громадський активіст Орест Залипський.

"Міліція зливає справу по замордованих тваринах на фермерському господарстві «Володар» у с. Лішнє Дрогобицького району Львівської області. Правоохоронні органи не роблять нічого для того, щоб рухати справу далі, навіть навпаки – намагаються зробити все для того, щоб власник не був покараний і щоб тварин, які вижили, повернути цьому нелюду.

Слідча Федурко повідомила, що немає ухвали про те, щоб визнати тварин конфіскованими. А міліція взагалі говорить, що тварин отруїли. Тобто мєнти роблять усе, щоб справа зійшла на нуль: вбивцю залишити непокараним, а тварин, які вижили, повернути назад.

Тут неважко змоделювати ситуацію. Власник повертається на ферму (а, можливо, навіть не повертається, бо є інформація, що він вже перебуває у Дрогобичі), починає доказувати те, що тварин отруїли його конкуренти, і через суд добивається повернути врятованих тварин собі. І активісти разом з директором Львівського міського еколого-натуралістичного центру будуть змушені повернути тварин власнику", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Екологічний оіпр проводить збір коштів для порятунку тварин, яких покинули на фермі "Володар".

 

Мітки: тварини, ферма