Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська облрада

oblrada.lviv.ua

Понеділок, 2 лютого 2015, 13:35

Голови усіх районних державних адміністрацій Львівщини звітуватимуть перед громадою

львівська облрада

З другої декади лютого в усіх районних державних адміністраціях Львівської області розпочнуться публічні заслуховування звітів про результати роботи за 2014 рік.

Таке доручення сьогодні, під час апаратної наради, дав голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, передає прес-служба Львівської ОДА.

Очільник Львівщини наголосив на максимальному інформуванні населення про дату проведення таких звітів шляхом поширення у засобах масової інформації та оголошень. «Усі керівники районів мають зрозуміти, що в іншому разі такий звіт не буде зарахований. Адже люди мають право почути, чим займаються органи місцевої влади», – зазначив він.

Олег Синютка також додав, що до заслуховувань долучатимуться представники облдержадміністрації та депутати обласної ради. «Чим більше людей ми залучимо до такого звіту, тим корисніше це буде для справи», – резюмував голова ОДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.