Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

перевізники

lvivnews.net

Вівторок, 3 лютого 2015, 09:48

Минулого року у Львові звільнили майже 300 водії маршруток

перевізники

Протягом минулого року львівські перевізники звільнили 272 водіїв, які працювали на міських маршрутах, а 240 водіїв отримали догани.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Зокрема, найбільше водіїв звільнено в компанії «Міра і К» - 175. Комунальне АТП-1 звільнило 54 водіїв, компанія «Фіакр» - 32, «Успіх БМ» - 9 та АТП – 14630 звільнило 2 водіїв», - зазначив начальник відділу транспорту управління транспорту та зв’язку ЛМР Іван Радь.

За його словами, найчастіше пасажири скаржаться на водіїв через недотримання графіків руху, на нетактовну поведінку та на відмову у пільговому проїзді. «До прикладу, з 9 звільнень у ТзОВ «Успіх БМ», 7 нетактовної поведінки водія, а 2 - відмови у пільговому проїзді. Однак, є й інші причини. Так, комунальне підприємство звільнило 2 осіб за порушення трудового законодавства, зокрема, за прогули без поважних причин. Ще одного водія було звільнено за появу на робочому місці у стані алкогольного сп’яніння», - розповів Іван Радь.

Крім того, минулого року 240 водіїв отримали догани. Так, у АТП-14630 догани отримали 202 водії, у «Міра і К» - 28 водіїв та в «Успіх БМ» - 10 водіїв.

Нагадаємо, з зауваженнями щодо роботи міського громадського транспорту можна звертатися на «гарячу лінію» міста за коротким номером 15-80.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.