Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дельтаплан

telefakt.ru

Середа, 4 лютого 2015, 09:50

На Львівщині почастішали випадки незаконних перельотів малих літальних апаратів через українсько-польський кордон

дельтаплан

Протягом останніх місяців прикордонники Мостиського загону частіше фіксують спроби незаконних польотів із використанням малих літальних апаратів на українсько-польській ділянці кордону, найімовірніше з метою контрабанди.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону.

"Сьогодні, коли весь народ України на хвилі піднесеного патріотизму допомагає справі розбудови країни, бореться з агресором і власним прикладом засвідчує мужність та чітку громадянську позицію, окремі зловмисники, ладні скористатись слушною нагодою та заробити зайвих легких грошей.

Останнім часом прикордонники Мостиського загону фіксували спроби незаконних польотів із використанням малих літальних апаратів на українсько-польській ділянці кордону, ймовірно з метою контрабанди.

Попереджаємо, що польоти в межах контрольованих прикордонних районів здійснюється лише після узгодження з органом охорони державного кордону, інформування відповідних підрозділів", – йдеться у повідомленні.

За порушення правил міжнародних польотів, організацію незаконного переправлення осіб через державний кордон, контрабандну діяльність громадяни можуть нести і кримінальну відповідальність.

 

Прикордонники звертаються до жителів прикордонної зони не спокушатись легким заробітком, а сприяти прикордонникам у справі охорони державного кордону, захисту інтересів країни її національної безпеки.

Порушниками можуть виявитися далеко не прості нелегальні мігранти чи контрабандисти, а й злочинні та терористичні елементи.

Будь-яку інформацію щодо організації переправки осіб через кордон, контрабанди тютюнових виробів, наявності та використання літальних апаратів в прикордонні можна повідомити за телефонами:
(03234)-4-13-02, (044)-321-39-80 (по тарифу мережі «Київстар»)

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.