Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

доктор пі

pic.com.ua

Середа, 4 лютого 2015, 12:26

Доктора Пі повернули у лікарню СІЗО, після госпіталізації в міську клінічну лікарню (УТОЧНЕНО)

доктор пі

1 лютого Пацієнт Андрій Слюсарчук був доставлений у Львівську міську клінічну лікарню швидкої допомоги в стані, який черговими лікарями кваліфікувався як важкий і вимагав перебування у відділенні анестезіології з палатами інтенсивної терапії.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Управління охорони здоров’я Львівської міської ради (УОЗ) та колектив ЛШМД заявляють, що інформація, наведена у цих повідомленнях в частині дій медичних працівників, не відповідає дійсності.

Працівники УОЗ та ЛШМД дотримуються вимог чинного законодавства і не можуть в соціальних мережах чи в медіа висвітлювати будь-яку інформацію про стан здоров’я пацієнтів, у тому числі, про, так званого, Доктора Пі.

Водночас, в межах дозволеного законодавством інформуємо громадськість про те, що дійсно пацієнт Доктор ПІ був доставлений в ЛШМД 01.02.2015 в стані, який черговими лікарями кваліфікувався як важкий і вимагав перебування у відділенні анестезіології з палатами інтенсивної терапії (відділенні реанімації), а не в реанімації відділення неврології, як стверджують автори публікації. Пацієнт отримував посиндромну інтенсивну терапію з урахуванням клінічних ознак патологічного стану та змін в лабораторних дослідженнях.

Консиліум лікарів був проведений 2 лютого 2015 року. З метою виключення (підтвердження) гострої патології центральної нервової системи, консиліум, у складі 8 лікарів, рекомендував проведення пацієнту комп’ютерної томографії головного мозку (КТ).

Також ЗМІ повідомляють, що Андрій Слюсарчук спробував вчитинити самогубство.

Нагадаємо, Сихівський районний суд Львова засудив Андрія Слюсарчука, відомого за псевдонімом "Доктор Пі", на 8 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.