Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

оздоровлення

tsn.ua

Середа, 4 лютого 2015, 13:08

Цьогоріч на Львівщині планують оздоровити 2200 дітей пільгових категорій

оздоровлення

Для оздоровлення дітей пільгових категорій у 2015 році в бюджеті Львівської області передбачено 5 млн. 840 тисяч гривень, за які кошти заплановано оздоровити 2200 дітей пільгових категорій.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

 

Про це повідомила заступник директора департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Оксана Соболь під час громадського обговорення щодо використання коштів на закупівлю послуг з відпочинку та оздоровлення дітей.

Присутні представники громадських організацій запропонували закуповувати путівки до дитячих закладів санаторного типу терміном на 21 день, а до закладів оздоровлення та відпочинку – на 14 днів.

Окрім цього, громадськістю подано пропозиції здійснити закупівлю з послуг оздоровлення та відпочинку дітей в закладах Львівської області, які розташовані на території області та мають власні відпочинкові та оздоровчі комплекси на березі Чорного моря. Також було вирішено кошти обласного бюджету розділити і провести 2 види держзакупівель: для дітей з багатодітних сімей та для дітей інших пільгових категорій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.