Садовий продовжує судитися з приватними перевізниками

Понеділок, 9 лютого 2015, 11:56

Юридичне управління Львівської міської ради подало касаційну скаргу на рішення Львівського Апеляційного адміністративного суду, яким визнано незаконними дії Департаменту житлового господарства та інфраструктури по односторонньому достроковому розірванню договорів з компанією «Успіх БМ». 

Про це повідомила юрист компанії-перевезника Ірини Супрун.

29 січня Вищий адміністративний суд України відкрив касаційне провадження у даній справі. 

У своїй касаційній скарзі міська рада просить скасувати рішення апеляційної інстанції і залишити рішення Галицького районного суду міста Львова в силі, - повідомляє Супрун.

У ТзОВ «Успіх БМ» розцінюють такі дії міськради як елемент психологічного тиску. а адвокат пов'язує таке швидке прийняття касаційної скарги до розгляду із політичним впливом «Самопомочі» на судову гілку влади та певним лобізмом у найбільших київських кабінетах.

Нагадаємо, що народні депутати ще 17 грудня 2014 року звернулися до Генпрокурора Віталія Яреми з вимогою перевірити законність дій виконавчих органів Львівської міської ради стосовно одного з найбільших транспортних перевізників Львова та області - компанії «Успіх БМ» - у частині незаконного розірвання договорів на право здійснювати перевезення пасажирів у місті Львові.

Мітки: Андрій Садовий, варіанти, ЛМР, Львів, новини, скарга, судова справа