Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

податкова львів

ipress.ua

Вівторок, 10 лютого 2015, 12:10

КПЛ потребує повноцінного керівника фіскальної служби Львівщини

податкова львів

Комітет підприємців Львівщини звернувся до керівницитва ДФС України з проханням завершити та оголосити результати конкурсу на посаду начальника ГУ Державної фіскальної служби у Львівській області. 

Про це йдеться у відповідному зверненні Комітету підприємців Львівщини.
 
Підприємці Львівщини просять Державну фіскальну службу України оприлюднити рішення про результати проведення конкурсів на зайняття посади начальника Головного управління у Львівській області, що оголошувались 06 серпня 2014 року та 17 вересня 2014 року. Також КПЛ цікавлять причини "надмірного
затягування процесу призначення керівника Головного управління ДФС у Львівській області. 
 
 
За інформацією прес-служби ДФС України на посаду начальника Головного управління ДФС у Львівській області подали документи такі кандидати: Хмелюк В. В., Бутвинник О.І., Каспрук Ю. В., Дідик А.М., Мальський М.М., Кашуба Я.М., Тіщенко  О.М.,Пилипова І.Є., Білик  В.П. 
 
Відсутність повноцінного керівника Головного управління ДФС у Львівській області не може не вплинути на фінансову стабільність на території області, оскльки "інститут виконувачів обов’язків керівників такого рівня установ, тягне за собою повну безвідповідальність за їх роботу та дестабілізацію як у кадрових так і в планових показниках  діяльності останніх".
 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.