Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

енергозберігаючі технології

www.dw.de

Середа, 11 лютого 2015, 12:27

За впровадження енергоефективних заходів підприємствам обіцяють інвестиції

енергозберігаючі технології

До 15 березня підприємства агро-харчової та суміжних галузей можуть долучитись до участі  2-го етапу конкурсу із впровадження енергоефективних заходів та використання відновлюваних джерел енергії та отримати грантові кошти, кредитні ресурси та бізнес-плани. 

Відповілний конкурс проводиться в межах проекту Глобального Екологічного Фонду (ГЕФ) та Агентства ООН з промислового розвитку (ЮНІДО) «Підвищення енергетичної ефективності та стимулювання використання відновлюваних джерел енергії в агро-харчовій промисловості та інших малих та середніх підприємствах (МСП) в Україні».

За повідомленням прес-служби Львівської міської ради, організаторів конкурсу розглядатимуть різноманітні проекти, зокрема із встановлення котлів на біомасі, отримання та використання біогазу, забезпечення гарячою водою від сонячних колекторів тощо, впровадження стандарту енергетичного менеджменту ISO 50 001. Загалом буде відібрано 15 кращих пілотних проектів від підприємств агро-харчової та суміжних галузей, включаючи також підприємства, які виробляють обладнання для використання відновлювальних джерел енергії. 

Зацікавлені керівники підприємств Львівщини можуть заповнити відповідну АНКЕТУ та надіслати її  на електронні адреси I.Kyrylchuk@unido.org та ihorkyrylchuk@ukr.net.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.