Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

мито на транспорт

obozrevatel.com

Четвер, 12 лютого 2015, 13:40

Митні транспортні платежі потрібно зменшити – Олег Синютка

мито на транспорт

Львівська облдержадміністрація просить Міністерство економічного розвитку і торгівлі України переглянути митні платежів за транспортні засоби, що дозволить збільшити надходження до обласного бюджету й зберегти робочі місця.

Збільшення навантаження при ввезенні на митну територію України моторних транспортних засобів для перевезення вантажів, а також запровадження акцизного податку при переобладнанні такого транспортного засобу на легковий автомобіль ускладнює діяльність транпортних підприємств Львіщини.

Цьому сприяло введення в дію Закону України “Про внесення зміндо Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи”.

Про це йдеться у листі голови Львівської облдержадмиіінстрації Олега Синютки до Міністерства економічного розвитку і торгівлі України. Повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Зменшення митних платежів дозволить сприяти збереженню робочих місць на підприємствах, які здійснюють переоснащення транспортних засобів, а також забезпечення своєчасного та в повному обсязі наповнення бюджетів, – переконані у Львівській облдержадміністрації.   

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.