Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

www.radiomaria.org.ua

Четвер, 12 лютого 2015, 14:48

Бориславські міліціонери відмовились від хабара

хабар

Щоб уникнути відповідальності за вчинені крадіжки громадянин зі судимістю намагався дати працівникам Бориславського міського відділу міліції хабар в розмірі 1500 грн.

У Бориславі правоохоронці затримали 26-річного раніше судимого чоловіка котрий в січні скоїв п’ять крадіжок. Зокрема, у перший день нового року зловмисник манікюрними ножицями зламав багажник автомобіля та викрав звідти особисті речі власника на суму 1100 гривень. Повідомляє прес-служба ГУ МВС у Львівській області.

Правоохоронці встановили, що чоловік викрадав різне майно, в тому числі зловмисник обікрав знайомого на суму понад 500 гривень у котрого тимчасово проживав. Через декілька днів підозрюваний проник на подвір’я місцевої мешканки та викрав звідти одяг жінки на суму майже 1500 гривень. 

Крім того, зловмисник проник у два житлові будинки звідки викрав алкогольні напої та продукти харчування. Таким чином він заподіяв шкоди потерпілим на загальну суму понад 1200 гривень. 

26-річному зловмисникові було оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч.2 ст.185 (крадіжка) та ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Крім того, було підготовлено клопотання щодо застосування до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

Запропонувавши хабар, затриманий вчинив ще одне кримінальне правопорушення, передбачене ч.3 ст.369 (пропозиція або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України. 

Проте, після допиту до завершення слідства зловмисника відпустили додому.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.