Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

гроші

www.pravda.lutsk.ua

Четвер, 12 лютого 2015, 15:43

Львівська міськрада виділила 1 млн. грн.для Маріуполя та Краматорська

гроші

Сьогодні під час позачергової сесії депутатами Львівскої міської ради прийняли рішення виділити Краматорську й Маріуполю по 500 тис. грн. для надання допомоги постраждалим і сім’ям загиблих.

Під час позачергової сесії міський голова Львова Андрій Садовий закликав українців бути солідарними з містами, де сьогодні тривають бойові дії, і надавати їм усю можливу допомогу та підтримку.

Депутати прийняли рішення про виділення 1 млн. грн для надання допомоги постраждалим і сім’ям загиблих у Маріуполі та Краматорську.

«Сьогодні у деяких українських містах – біда. 17 людей вбито, а більше 60 –знаходяться в лікарнях у Краматорську. Така ж біда – в Маріуполі. І наш обов’язок – допомогти. Ми прийняли консолідоване рішення – виділити Краматорську й Маріуполю по 500 тис. грн. Звертаємося до всіх міст України також допомогти цим містам. Ніхто не знає, що нас з вами завтра чекає», - зазначив Садовий.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.