Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Alfa Jazz Fest

Четвер, 12 лютого 2015, 16:25

Альфа Джаз Фест відбудеться 25-29 червня

Alfa Jazz Fest

Міський голова Львова Андрій Садовий погодив ТзОВ "Леополіс Джаз" дозвіл на початок робіт з підготовки до проведення у Львові з 25 -29 червня 2015 року V Міжнародного джазового фестивалю Альфа Джаз Фест.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова А. Садового від 22 січня 2015 року, опублікованому на сайті міськради.

Альфа Джаз Фест пройде на сценах у Центральному парку культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького, на пл. Ринок (північна сторона), у внутрішньому подвір’ї Ратуші (пл. Ринок, 1) і на площі перед Палацом Потоцьких (вул. М. Коперника, 15).

В рамках фестивалю відбудуться благодійний пробіг "Джазова миля" та благодійний ярмарок.

Садовий доручив департаменту економічної політики видати ТзОВ "Леополіс Джаз" двадцять два погодження на здійснення одноразової торгівлі.

Організатори повинні, натомість забезпечити дотриманняг ромадського порядку та санітарних норм та надання меддопомоги під час проведення масових заходів. 

Садовий також доручив управлінню інформаційної політики та зовнішніх відносин департаменту "Адміністрація міського голови" інформувати про проведення фестивалю у засобах масової інформації та розмістити інформаційний банер на північному фасаді адміністративної будівлі міської ради (пл. Ринок, 1) на період з 01 квітня до 30 червня 2015 року.

ЛКП "Львівелектротранс" забезпечить надання організатору заходу для розміщення зовнішньої реклами фестивалю площини трамвайного вагону на трамвайних маршрутах № 1 або № 9 на правах соціальної реклами на період з 01 травня до 30 червня.

Нагадаємо, минулого року, громадськісь Львова обурювалась провденням Альфа Джаз Фесту, адже головним спонсором його є російській бізнесмен, засновник Альфа Банку Михайло Фрідман, який народився у Дрогобичі.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.