Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ua-travels.livejournal.com

П'ятниця, 13 лютого 2015, 17:19

Синютка шукає інвесторів для Червоноградської фабрики

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка розглядає можливість приходу австрійських інвесторів на підприємства вугільної галузі.

Під час зустрічі із з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Австрія Вольфом Дітріхом Хаймом Олег Синютка запропонував дипломату звернути увагу австрійського бізнесу на можливості інвестувати в економіку Львівщини. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Львівської облдержадміністрації.

«Незважаючи на напружену ситуацію в нашій державі, надзвичайно важливим завданням є залучення іноземного капіталу в економіку області. Тому ми прагнемо зберегти довіру інвестора у доцільність ведення бізнесу на теренах нашого краю», - зазначив на зустрічі з Послом Олег Синютка.

Як приклад, голова Львівської облдержадміністрації вказав на Центральну збагачувальну фабрику «Червоноградська». За його словами, зараз іде пошук інвестора, який би зміг налагодити та   оптимізувати роботу на фабриці, адже вона потребує серйозної модернізації.

Поки що майданчиком для комунікації між представниками обох країн залишається культурний обмін між Львівською областю та Федеральною землею Штирія.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.