Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

правий сектор

112.ua

Субота, 14 лютого 2015, 12:28

Правий сектор немає на Львівщині жодної офіційної структури - Каспер

правий сектор

Політична партія Правий сектор немає на Львівщині офіційно зареєстрованих структур, а тому депутата Львівської облради Богдана Каспера не могли виключити з лав ЛОО Правий сектор. 

Про це йдеться в заяві Богдана Каспера, яка є в розпорядженні Варіантів. 

"На сьогодні в жодній області України взагалі не існує («де-юре») жодної обласної партійної організації ПС, понад то, не існує навіть зразка заяви-анкети про вступ до партії, зарівно як і членського партквитка. Тому, ніхто з нині діючих («де-факто») активістів заяву про вступ до партії ПС не подавав і подати не міг фізично, та й не мав куди (бо, окрім київського проводу, низових парторганізацій від обласної і нижче аж до первинних не існує в природі), а відповідно, ніхто і ніколи не вступав до партії ПС і не отримував членського партквитка.

Таким чином, позбавити когось членства в партії до якої формально ніхто не вступав і до якої нікого формально не приймали (принаймні у передбаченому статутом порядку) на даному історичному етапі є взагалі-то нереальним…" - сказано у заяві.

Єдиною легітимною організацією ПС у Львівській області є ГО «Правий сектор-захід» - стверджує Каспер. Саме лави цієї громадської організації він покинув 1 лютого.

Нагадаємо, Правий сектор повідомив про те, що з лав партії виколючено ряд челнів, в тому числі й Богдан Каспер, який виявився "агентом ФСБ" у Львівській облраді.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.