Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

www.gazeta.lviv.ua

Понеділок, 16 лютого 2015, 10:08

У Львові вшанували пам’ять воїнів-інтернаціоналістів

У неділю, 15 лютого, на Личаківському кладовищі вшанували пам'ять воїнів-інтернаціоналістів, Героїв Небесної Сотні та загиблих воїнів у зоні АТО.

У заходах  з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та виводу військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан взяли участь голова Львівської ОДА Олег Синютка, голова Львівської обласної ради Петро Колодій, міський голова Львова Андрій Садовий взяли та представники громадськості. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Керівництво області та міста разом з громадськістю поклали квіти до пам'ятного знаку "Громадянам Львівщини, полеглим в Афганістані в 1979-1989 рр.". Представники духовенства відправили панахиду в пам'ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів.

Голова Львівської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Ігор Равлінко наголосив, що воїни-афганці були активними учасниками Революції гідності, а також з честю захищають нашу землю під час антитерористичної операції.

Окрім цього, на Личаківському кладовищі влада та громадськість вшанували загиблих львів’ян під час Революції Гідності та в зоні АТО.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.