Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

cs9618.userapi.com

Четвер, 21 червня 2012, 12:52

Літній табір на морі прийняв понад 20 львівських дітей із вадами слуху

Понад 20 дітей з вадами слуху, які перебувають під опікою громадської організації «Дзвін», мають можливість активно проводити літні канікули поблизу Азовського моря в с. Кирилівка. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Впродовж минулих двох тижнів 21 дитина у супроводі своїх сімей та фахівців, пройшли оздоровчо-реабілітаційну програму у літньому таборі, який організовано в рамках заходу управління соціального захисту «Веселі канікули» відповідно до затвердженого календарного плану заходів управління соціального захисту Львівської міської ради на 2012 рік.

На реалізацію акції «Веселі канікули» в міському бюджеті передбачено коштів на суму більше 90 тис.грн., - повідомила начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Ольга Павлюк.

В продовж 14-ти днів батьки та діти під керівництвом досвідчених сурдопедагогів проводили групові реабілітаційні заняття з розвитку комунікативних здібностей та залишкового слуху, з малювання та розвитку дрібної моторики.

«Використання методу колективної реабілітації в таборах, є необхідним і корисним нашим дітям, оскільки будучи серед одноліток та рідних людей, активно відбувається процес адаптації та соціалізації їх в соціумі», - розповіли в громадській організації батьків і дітей з вадами слуху «Дзвін».

Нагадаємо, метою створення та діяльності громадської організації батьків та дітей з вадами слуху «Дзвін» є ознайомлення батьків з досвідом розвитку мовлення у дітей з вадами слуху з подальшою їх інтеграцією в суспільстві, а також виховання такої категорії дітей в сім'ї, захист їх законних, соціальних, творчих, вікових та інших прав.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.