Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

військові

www.day.kiev.ua

Четвер, 26 лютого 2015, 10:31

41% львів'янок хочуть служити за контрактом

військові

Цього року кількість охочих вступити до лав Збройних Сил України значно перевищує минулорічні показники за цей період - бажання стати військовими виявили 165 осіб, віком від 18 до 40 років.

Про це повідомила група по роботі з громадськістю Львівського ОВК.

З 100 % бажаючих служити за контрактом 41% - жінки, їм пропонують обрати такі спеціальності: діловоди, медсестри, фельдшери, телефоністки, радіотелефоністки, механіки зв'язку, бухгалтери.

Добровольці спершу проходять професійно-психологічний відбір, потім – медичну комісію. Якщо здоров’я відповідає необхідним вимогам, тоді можна підписати один з двох видів контракту – короткостроковий (до виходу Указу Президента України «Про демобілізацію») та довгостроковий (терміном на 3-5 років).

Для тих осіб, які ще не служили у армії та немають необхідних навичок, передбачені навчальні центри, де можна пройти перепідготовку та отримати відповідну військову спеціальність.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.