Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

українсько-польський кордон

www.varianty.net

Четвер, 26 лютого 2015, 13:10

На кордоні з Польщею затримали казахстанця

українсько-польський кордон

На українському борці збільшилися випадки несанкціонованого перетину кордону з Польщею - вчора прикордонники відділу «Краковець» затримали чоловіка без документів.

Про це повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Затриманий не мав жодних документів і, щоб дістатися Євросоюзу, в обхід пункту пропуску прямував до Польщі. Причиною такою подорожі стали плани подальшого працевлаштування у одній із європейських країн. Натомість чоловіка було затримано.

Відповідальність за такий проступок передбачає накладення штрафу від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.

Окрім випадків затримання порушників державного кордону на ділянці Мостиського прикордонного загону останнім часом почастішали спроби переміщення через кордон тютюнових виробів, як в автомобільних, так і в залізничних пунктах пропуску.

Так протягом вчорашнього дня прикордонники відділу «Мостиська – залізнична станція» у напіввагоні вантажного потягу, сполученням Львів – Медика, у залізній руді, виявили пакунки з цигарками. Всього було вилучено та передано працівникам митниці 1000 пачок цигарок марки «Фест», сума оцінки яких склала 10 тисяч гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.