Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

аеропорт львів

myreport.com.ua

Понеділок, 2 березня 2015, 09:49

Мінінфраструктури зупинило конкурс з пошуку кандидата на посаду гендиректора аеропорту Львів

аеропорт львів

Мінінфраструктури припинило конкурс з пошуку кандидата на посаду генерального директора аеропорту Львів за рішенням суду.

Про це повідомила прес-служба міністерства. 

27 лютого Міністерство інфраструктури України отримало ухвалу Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 20.02.2015 р. з питань забезпечення адміністративного позову (справа №804/3044/15), якою зупинено рішення Міністерства про пошук кандидатів на посади керівників «Укрзалізниці», аеропортів «Бориспіль» та «Львів», а також забороняє проведення наступних етапів відбору до вирішення судом зазначеної справи, - зазначено у повідомленні. 

Справа відкрита за позовною заявою одного з учасників відбору, який не потрапив у черговий етап.

Міністерство вважає дану судову справу безпідставною та буде оскаржувати ухвалу, - наголошено у повідомленні. 

Проте, виконуючи рішення суду, відомство припиняє відбір кандидатів на посади керівників «Укрзалізниці», аеропортів «Бориспіль» та «Львів», оголошення про який було оприлюднене на сайті Мінінфраструктури 31.12.2014р.

нагадаємо, Міністерство інфраструктури України має намір провести дискусію щодо форми власності міжнародного аеропорту "Львів" ім. Данила Галицького, який є сьогодні державним підприємством.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.