Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

газ, гроші

vo.od.ua

Понеділок, 2 березня 2015, 10:15

ПАТ «Львівгаз» в 2014 році недоотримав 100 млн. грн через зменшення обсягів споживання

газ, гроші

ПАТ «Львівгаз»  у 2014 року споживачам Львівської області було транспортовано на 270 млн. кубометрів природного газу менше, аніж в аналогічному періоді минулого року через зменшення обсягів споживання.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ПАТ «Львівгаз».

Cуттєве скорочення блакитного палива спостерігається в усіх категоріях споживачів: на 18% менше газу використали промислові підприємсва,на 25% бюджетні організації, на 19% тепловики та на 13% населення.

В 2014 році підприємству було розраховано тариф на транспортування газу на рівні 1,8 млнрд.м3, Оскільки, впродовж року обсяги споживання газу скоротилися на 15%, то підприємство недоотримало 100 млн. грн.

«Щоб компанія змогла в повному обсязі виконувати покладені на нас функції і забезпечувати в регіоні безперебійне та безаварійне постачання газу необхідно щоб надходження були на рівні з витратами на основні потреби. Для цього потрібно, щоб НКРЕКП прийняла відповідне рішення про збільшення тарифів на постачання і транспортування газу відповідно до теперішніх обсягів споживання газу в регіоні» -  зауважив перший заступник голови правління, заступник з постачання та обліку газу Володимир Король.

На сьогодні, щоб попередити винекнення аварійних ситуацій та завершити заплановані роботи, компанія використовує резервні фонди – тобто матеріали та обладнання закуплені раніше.  Разом з тим, змушена скорочувати свої витрати та вдатися до оптимізації чисельності працівників, посади яких дозволяють централізувати адміністративно-управлінські функції на головному підприємстві.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.