Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Верховна Рада

www.varianty.net

Середа, 4 березня 2015, 10:47

Добродомов подав ідею як припинити бійки у ВР України

Верховна Рада

Народний депутат Дмитро Добродомов запропонував створити у Верховній Раді парламентську поліцію.

Про це повідомила прес-служба Блоку Петра Порошенка.

Нардеп висловив свою пропозицію після того, як на засіданні у вівторок, 3 березня, депутати від Радикальної партії на чолі з Олегом Ляшком, а також колишній член їх фракції Сергій Мельничук влаштували бійку.

“Це вже друга така серйозна бійка в Раді при новій каденції, і треба думати, що з цим робити, щоб не допускати цього в майбутньому”, – зазначив Добродомов.

Нагадаємо, пропозиція про створення парламентської поліції звучала ще в 2012 році. Проте вже тоді зазначалося, що для створення подібної структури необхідні додаткові заходи – наприклад, скасування депутатської недоторканності.

“Я колись дуже схвально ставився до такого поняття, як парламентська поліція, принаймні, може втрутитися для того, щоб, не дай Бог, депутати один одного не повбивали. Тому що поки у них є недоторканість, на жаль, ніхто не може фізично, крім самих депутатів, втрутитися в ту ситуацію”, – зазначив депутат.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.