Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

На зустрічі нардепа з громадою Борислава

boryslavmvk.gov.ua

Середа, 4 березня 2015, 11:15

У Бориславі пройде фінансовий аудит

На зустрічі нардепа з громадою Борислава

КП «Бориславводоканал» пройде аудит для відстеження фінансової ситуації на підприємстві – у місті досі немає води.

Про це повідомила прес-служба Бориславської міської ради.

Рішення було прийняте за результатами наради в Львівській ОДА. Нардеп Богдан Матківський, який 1 березня зустрівся з громадою Борислава, запропонував залучити до аудиту громадських активістів.

Нагадаємо, ПАТ «Львівобленерго» відключило КП «Бориславводоканал» від електроенергії, і населення не отримує води, яка поступала з насосної станції «Рибник».

За борг у сумі більше 1,5 млн. грн за спожиту електроенергію 23 лютого «Львівобленерго» також відключило і «Дрогобичводоканал». Проте за результатами наради, що терміново була скликана 24 лютого в ЛОДА, керівництво підприємства пішло на поступки і вже ввечері цього дня відновило електропостачання з умовою погашення боргу до кінця березня.

3 березня у Дрогобицькій райдержадміністрації проходила нарада, на якій розглядалося питання щодо вирішення проблем водопостачання Дрогобича, Трускавця, Стебника і Дрогобицького району. Було вирішено, що ТзОВ «Трускавецький водоканал», який, у свою чергу, заборгував КП «Дрогобичводоканал» понад 7 млн гривень, поетапно сплатить частину боргу.

За словами керівника КП «Дрогобичводоканал» Роман Шагала, у випадку чергового відключення енергопостачання об’єктам Дрогобицького водоканалу буде дуже важко стримати соціальне невдоволення мешканців Дрогобича та району, адже вони вчасно сплачують комунальні послуги (за останній місяць – 98%) і хочуть отримувати їх в повному обсязі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.