Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

vidomosti-ua.com

Четвер, 21 червня 2012, 17:35

Постраждалим від стихії на Львівщині виплатили допомогу на суму 568 тис. грн.

На Львівщині у Жидачівському районі протягом двох днів, 19 та 20 червня, виплатили матеріальну допомогу на загальну суму 568 тис. 750 грн., яку виділила облдержадміністрація, жителям району, будинки яких були пошкоджені стихією. Про це повідомляє прес-служба Жидачівської РДА.

Виплата проводилась через установи «Укрпошти».

Також районним територіальним центром з обслуговування одиноких і непрацездатних громадян виділено 4 тис. грн. матеріальної допомоги тим жителям району, які не потрапили до списку тих категорій населення, яким надається матеріальна допомога облдержадміністрації.

Нагадаємо, 9 червня, в період з 19:00 до 20:00 на Львівщині внаслідок проходження грозового фронту, який супроводжувався поривами вітру та градом, за попередніми даними, завдано шкоди 10 школам в 4-х районах області. Сильна злива та град вирували у Миколаївському, Жидачівському, Дрогобицькому та Самбірському районах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.