Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Польовий військово-медичний госпіталь

dailylviv.com

П'ятниця, 6 березня 2015, 09:35

Львівські медики пожертвували 120 тис. грн. на госпіталь

Польовий військово-медичний госпіталь

Працівники львівських медичних закладів зібрали та передали 120 тис. грн. на підтримку Львівського польового військово-медичного госпіталю.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Окрім того, минулого року передали передали понад 1 млн грн благочинної допомоги на матеріально-технічне забезпечення учасників АТО.

«Минулого року медичні працівники установ, які підпорядковані Львівській міській раді, зібрали понад 1 млн. грн. на підтримку АТО. Спочатку це були перекази заробітних плат, потім ми від цього відмовилися. Ми зібрали гроші і публічно передали, в присутності головних лікарів, заступників, інших спеціалістів, священика. Ми передали власне нашим лікарям, які на полігоні вчили людей навикам надання першої медичної допомоги і там формували індивідуальні аптечки для кожного солдата. В кожного на поясі була аптечка, в якій – елементарні засоби (джгут кровоспинний, знеболюючі, бинт, вата, протипростудні апарати)», – зазначив начальник управління охорони здоров’я Володимир Зуб. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.