Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Квартирні крадіжки

goloskarpat.info

П'ятниця, 6 березня 2015, 10:30

У Стрию 2 підлітки вкрали більше 29 тис. грн.

Квартирні крадіжки

Стрийські міліціонери спіймали неповнолітніх, які вкрали з чужої квартири більш як 29 тис. гривень.

Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України у Львівській області.

Нещодавно до Стрийського міськвідділу міліції звернувся 51-річний місцевий мешканець з заявою про те, що з його квартири зникли гроші в сумі 29, 8 тис гривень. Зі слів заявника, зловмисники, скоріш за все, проникли в квартиру шляхом підбору ключа, так як ні замок, ні вхідні двері не пошкоджено.

Як встановили правоохоронці, до вчинення цієї крадіжки причетні двоє неповнолітніх. Вони проникли в приміщення та з потаємної схованки викрали гроші.

«Наразі ми встановили, що хлопці, яким виповнилося 17 та 16 років, навчаються з донькою потерпілого  в одному училищі. Ніхто з них раніше проблем з законом не мав. У ході слідства будуть з’ясовані  обставини та мотиви вчинення цього злочину,  умови їхнього життя та виховання, а також інші обставини, що підлягають встановленню», - зазначив начальник Стрийського міського відділу полковник міліції Василь Кулик.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.