Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП

www.volynnews.com

Понеділок, 16 березня 2015, 10:38

На Львівщині екс-начальник ДАІ скоїв 4 ДТП

ДТП

15 березня у Львові екс-начальник ДАІ Волинської області Володимир Гайовий в стані сильного алкогольного сп'яніння скоїв 4 ДТП.

Про це повідомляє Дорожній контроль Львова.

Перші два ДТП були скоєні в районі вул. Панча, після чого Гайовий намагався втекти по вул. Торф'яній у Шевченківському районі Львова (біля АЗС «Укрнафта») де він скоїв ще два ДТП, вискочив з свого автомобіля та спробував покинути місце події пішим ходом.

Після приїзду інспекторів ДАІ на місце події, Володимира Гайового у супроводі активістів повезли на мед-освідчення в наркодиспансер по вул. Наукова, 49. Лікарі наркодиспансеру всіляко намагалися уникнути проведення освідчення Гайового.

Спочатку вони почали казати, що прилад "Драгер", яким проводять освідчення, ніби то знаходиться в неробочому стані. Пізніже, вони намагалися відкласти на інший день проведення аналізу сечі.

На місце події приїхав Володимир Парасюк, під тиском якого, лікарі все-таки провели медичну експертизу та встановили, що вміст алкоголю в крові Гайового становив 3 проміле - сказано в повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.